ANTALYA

Turkije lokt toeristen uit de hele wereld af vanwege de prachtige natuur, archeologische en histrorische artefacten en het zich constant ontwikkelende toerisme. Turkije is omgeven met 3 zeeën, verbazingwekkende bergen, baaien, havens, waardoor het een van de meest geprefereerde toeristische centra is.

ANTALYA-TOERISTISCHE KAPITAAL VAN TURKIJE

Het zomerseizoen duurt ongeveer 8 maanden in Antalya. Er zijn 12 maanden durende activiteiten beschikbaar voor diegenen die houden van prachtige bergen, valleien, meren, kreken, watervallen en grotten. Een onvergetelijke ervaring wacht op jagers, bergbeklimmers en skiliefhebbers. Turkije is het juiste adres voor diegenen die een culturele vakantie willen hebben vanwege de talloze historische artefacten. Turkije trekt de aandacht met zijn moderne gezondheidscentra de laatste jaren (tandheelkunde, oogheelkunde, plastische chirurgie, dermatologie. Check-ups, kankerbehandelingen, KNO, dialyse , openhartoperaties, gynaecologie, tumoroperaties, hersenoperaties, orthopaedia, haartransplantatie en orgaantransplantatie). De meeste mensen geven de voorkeur aan Turkije vanwege de mogelijkheid om tegelijkertijd hun gezondheidsbehandeling en vakantie te ondergaan.

Antalya ligt in het zuiden van Turkije en wordt na Istanbul beschouwd als de 2de mooiste stad van Turkije. De tweede naam van Antalya is "Likya-kust", de lengte van deze kust is 640 km en daarom is dit de meest geliefde toeristische bestemming. Duizenden toeristen komen elk jaar naar Antalya. Lange zandstranden, wilde cOves, hemelsblauwe zee, vissersdorpjes, fantastische uitzichten wachten op de gasten

Plaatsen in Antalya die de moeite waard zijn om te zien:

Manavgat- Waterval : Gelegen in het noorden, op 3 km van de stad Manavgat. Het is een goed punt om je reis te beginnen.

Duden-waterval: geplaatst in de stad Antalya. Er is een trap die je naar de graven brengt. Deze waterval valt af
naar de zee op 10 km afstand van de 40 m hoge

Alara-waterval: Een van de wildste waterval van de regio Meditterene. 25 m lengte.

Alanya museum: je kunt historische artefacten van Lidya, Rome en Ottomaanse imperia zien. Bronzen beeld van
Hercules uit de Griekse mythologie is hier aanwezig.

Antalya Kaleici: Het belangrijkste kenmerk zijn huizen in Ottomaanse stijl.

Side antieke stad: Betekent granaatappel. Unieke uitgewerkte antieke stad heeft 2 hoofdstraten die een voorbeeld zijn van zijn tijd. Stad is omgeven door oude graven.

Olimpos: Greekancient city

Alanya: Veel oude steden ruïnes zijn aanwezig rond Alanya

Termessos: 30 km verwijderd van Antalya in het noordwesten Hoogte vanaf zeeniveau is 2000 m. U kunt een bezoek brengen aan de Rose Mountain die wordt omringd door moluntainns en de huidige natuurlijke travertijnsteen. Deze plaats heeft een heel andere vredige atmosfeer van oude steden.

Rafting Köprüçay / Beşkonak: Probeer deze onvergetelijke raftingtocht op de rivier die door het Probeer deze onvergetelijke raftingtocht op de rivier die door het Nationaal Park loopt en geniet van het uitzicht op de bergen van Toros in dezelfde tijd

CONTACT FORMULIER

Een Afspraak Aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen tijdens onze werkuren contact met u op.

Telefoon

+31 108448302

Mobiel

+31 644 615 716

Email

info@ofmhospital.nl

Afspraak

Nu Boeken
× Whatsapp