Neus

De meeste mensen die een neuscorrectie overwegen vinden dat hun neus hun profiel verstoort. Vaak vinden ze hem te groot, scheef of te breed. Ook de neuspunt leidt regelmatig tot ontevredenheid, door de vorm, de positie of het gebrek aan definitie. Wat iedereen met elkaar gemeen heeft is dat ze vinden dat hun neus niet in hun gezicht past.

Het doel

Een esthetische neuscorrectie heeft tot doel de balans van het gezicht te herstellen. Dit hangt uiteraard af van je persoonlijke gezichtskenmerken, die daarom vooraf goed geanalyseerd moeten worden. Elke neusoperatie is anders en wordt op jouw persoonlijke situatie aangepast. Dat is de enige manier om goede resultaten te behalen.

De neus speelt een belangrijke rol in wat je uitstraalt. JOUW neus moet dan ook in JOUW gezicht passen. Als de neus daarna goed past raak je een zorg kwijt. Mensen zeggen vaak “dat ze het jaren eerder hadden moeten doen” en “dat ze nu eindelijk de neus hebben die ze vanaf het begin af aan hadden moeten hebben”. Dit leidt dan tot meer zelfvertrouwen en een meer open houding, wat een positief effect heeft op alle aspecten van het leven.

Telefoon

+31 108448302

Mobiel

+31 644 615 716

Email

info@ofmhospital.nl

Afspraak

Nu Boeken
× Whatsapp