Haar Transplantatie

Haartransplantatie Afdeling

Wat vindt u van het idee om een wonderwerk van uw haar te creëren? De nieuwste en beste resultaten in de haartransplantatietechnologie, de FUE + DHI-technieken wachten op je. OZEL OFMANTALYA HOSPITAL HAARTRANSPLANTATIE AFDELING. Haarverlies, een van de grootste problemen destijds, is een veel voorkomend probleem geworden voornamelijk bij vrouwen in vergelijking met mannen. De haartransplantatie afdeling van het OFM Ziekenhuis is een centrum dat de wereldwijde normen op gebied van haartransplantatie opvolgt en werkt met professionele en ervaren medewerkers omtrent deze afdeling. De actuele wetenschappelijke ontwikkelingen worden op gevolgd met betrekking tot haartransplantaties en zo worden de patiënten met de nieuwste technologie bediend. Ons centrum is een volwaardig ziekenhuis en onze operaties worden uitgevoerd in een steriele omgeving met zorg voor u en uw gezondheid.

Uw haarplukken worden gedaan volgens de FUE-methode (Follicular Unit Extraction). FUE is het proces van het één voor één verwijderen van haarzakjes (folliculaire eenheid; FU) zonder een lineaire incisie te maken met behulp van een micromotor. Na 1-2 weken na de procedure zal er een aanzienlijke verbetering gebeuren op het gebied waar haartjes geplukt zijn geweest. Het dagelijkse leven kan gemakkelijk worden voortgezet.

Naast de klassieke kanaalmethode worden onze aanplantingen gemaakt met de nieuwste technologie, de DHI-methode (penmethode) die de meest gezonde en natuurlijke resultaten beloofd.

 • FUE-methode
 • Follicular Unit Extraction
 • DHI-Techniek
 • Direct Hair Implantation
 • Nieuwste technologie
 • Volledig natuurlijk inplanten

Voordelen van DHI-techniek (Direct Hair Implantation):

 1. Nieuwste technologie die wereldwijd wordt gebruikt
 2. Volledig natuurlijk inplanten
 3. Vaker inplanten en vol haar
 4. De mogelijkheid om uiterlijk 2 dagen na de operatie verder te gaan met het dagelijks leven
 5. Er ontstaan geen zwelling en er is minimale pijn, omdat er na de operatie geen vloeistof onder de huid wordt geïnjecteerd
 6. Het is een methode die geen infecties riskeert omdat de kanalen in de huid niet worden geopend gedurende het inplanten.

Haaruitval is een ernstige en levens veranderende ziekte. Wij als het haartransplantatie afdeling van het OFM ziekenhuis leven mee met onze patiënten en staan gereed hun gedurende deze periode bij te staan.

CONTACT FORMULIER

Een Afspraak Aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen tijdens onze werkuren contact met u op.

Telefoon

+31 108448302

Mobiel

+31 644 615 716

Email

info@ofmhospital.nl

Afspraak

Nu Boeken
× Whatsapp